Detailed Notes on شیرازی شو

اطراف دریاچه، تپه‌های نمکی وجود دارد که وقتی برای اولین بار چشمتان به آن‌ها می‌افتد، فکر می‌کنید که برف باریده است! نمک‌ دریاچه علاوه بر مصرف در صنعت غذایی، تولید دارو و لوازم آرایشی، برای بهبود درد مفاصل و‌ عضلات موثر است.

یعنی بو که خود نشانه و دال بر وجود چیزی باشد و فرد را رهنمایی کند باعث گمراهی شود؟

عــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــالـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی

آشیلا در ‫۷ سال و ۷ ماه قبل، دوشنبه ۲۹ آذر ۱۳۹۵، ساعت ۲۳:۱۰ نوشته:

پس مسیر کاملا مشخص است . زلف را گرفته و از ان بالا میرویم و به رخ میرسیم .

در واقع شاعر بهترین هوایی را که سراغ داشته را آرزو کرده که همان هوایی است که در بهشت جریان دارد ولی هوایی مادی و جسمانی است و در ادامه معشوق به زیرکی هر چه تمام تر از این نکته استفاده کرده و به شاعر میگوید بهتر است به جای آن خنک نسیمی که از سوی دلبر می شیرازی شو آید را آرزو کنی که از آن بهتر است

روح و ریحان در ‫۱ سال و ۵ ماه قبل، سه‌شنبه ۲۷ دی ۱۴۰۱، ساعت ۱۸:۵۹ پاسخ داده:

دریاچه مهارلو یکی از دیدنیهای اطراف شیراز در پاییز است که با نام دریاچه صورتی نیز شناخته می‌شود؛ زیرا در اثر رشد نوعی جلبک، آب آن به رنگ صورتی درمی‌آید. این دریاچه زیستگاه پرندگان مهاجر نظیر فلامینگوها است؛ ضمن اینکه به‌عنوان بخشی از منطقه شکار ممنوع مهارلو محسوب می‌شود.

علی در ‫۶ سال و ۹ ماه قبل، شنبه ۱۳ آبان ۱۳۹۶، ساعت ۱۵:۴۱ نوشته:

تنگ رغز، عروس تنگه‌های ایران است که جلوه‌‌های زیبایی از معماری طبیعت را پیشکش نگاهتان می‌کند. ده‌ها آبشار و آبگیر کوچک و بزرگ و حوضچه‌های آبی متعددی در طول مسیر تنگه به چشم می‌خورد که هریک زیبایی خاص خود را دارند؛ به‌ویژه در ماه‌های گرم سال که می‌توانید برای ساعاتی از گرمای هوای شیراز به دل این طبیعت معرکه پناه ببرید.

اطلاعات جمع شود / باز شود با انتخاب متن و لمس متن انتخابی می‌توانید آن را در لغتنامهٔ دهخدا جستجو کنید. برای مشاهدهٔ بسامد واژگان اینجا کلیک کنید.

شب‌رو : درقدیم عیّاران ، گروهی سلحشور،تندرو،چابک وزرنگ بودند که به شب روان نیز معروف بودند. آنها شب ها عملیّاتِ راهزنی به سرعت ِ برق وباد انجام می دادند وازنظرها پنهان می شدند.

replyپاسخگویی به این حاشیه flagگزارش حاشیهٔ نامناسب linkرونوشت نشانی حاشیه  

در یکی از نسخ به مقدمه و تصحیح دکتر حسین الهی قمشه ای اینگونه آورده شده است:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *